wp11408687.png
wpd4cc4fe0.png

© 2009 Uw Sanitair specialist

 1  Inventariseren

Het inventariseren van uw wensen , wat wilt u beslist in uw badkamer en wat niet. Wel een bad of een grotere douche hoek, het toilet uit het zicht of liever geen muurtjes.Welke vorm van verlichtig wilt u, halogeen in het plafond of  traditionele lampen aan de wand of voor led verlichting in de vloer of een combinatie van deze of andere mogelijkheden van verlichting. Hoe wilt u deze ruimte verwarmen.  Kiest u voor een radiator of als u bijvoorbeeld een wat minimalistischer design kiest, voor vloer en of wandverwarming.

Wij informeren u graag wat alle voors en of tegens zijn van deze mogelijkheden en wat de prijsconsequenties zijn, zodat we niet alleen alle wensen op papier krijgen  maar dat deze ook binnen het budget blijven.

 2 Indelen

Rekening houdend met al uw wensen  tot een indeling komen.Dit is niet alleen een ruimtelijke maar ook een technische puzzel.

Vaak hebben klanten al een tekening gemaakt. Dit is natuurlijk een goede zaak maar ze houden vaak alleen rekening met de beschikbare ruimte en niet met de technische mogelijkheden, het uitvoeren van een dergelijke opstelling brengt vaak onevenredig veel kosten met zich mee. Door hier en daar een detail aan tepassen kunnen we vaak veel kosten voorkomen.

wpbf72dbc2_0f.jpg

 3 Sanitair en tegels uitzoeken

Op bassis van punt 1 en 2 hebben  we een tekening gemaakt en weten we wat voor sanitair er nodig is en hoeveel tegels. Nu kan het uitzoeken beginnen. Dit is vaak een moeilijk traject, er is zoveel aanbod in prijs, kwaliteit en  modellen dat u de bomen in het spreekwoordelijke bos niet meer ziet. Het is daarom belangrijk dat u van te voren weet in wat voor stijl u zoekt, wat past bij u en de beschikbare ruimte.

Hierdoor kunt u bij een showroombezoek al veel af laten vallen en word een keuze maken vaak veel makelijker.

Door veel design merken  worden de mooiste modelen gemaakt, maar er zijn vaak ook mooie alternatieven die prijstechnisch veel  beter in het budget passen. Wij weten wat er te koop  is zodat u geen consessies hoeft te doen.