wp11408687.png
wpd4cc4fe0.png

© 2009 Uw Sanitair specialist

  4 offerte.

Nu de tekening klaar is en het sanitair en de tegels uitgezocht zijn kunnen we een passende offerte maken. Onze offerte is duidelijk en overzichtelijk en bied geen ruimte voor onaangename verrassingen achter af. In deze offerte verwerken wij duidelijk en overzichtelijk alle te leveren materialen en montage werkzaamheden. Wij besluiten deze offerte met “het gebruiksklaar opleveren van uw badkamer” voor en het totaal bedrag incusief b.t.w. Dit laat ons inziens niets aan onduidelijkheid over.

 

  5 beslissen.

U ontvangt uw offerte via de post thuis zodat u daar op uw gemak over na kunt denken. Geen opdringerige verkoper die u met fantastische beloftes over de streep probeert te trekken om maar uw handtekening te zetten, maar rustig in uw eigen omgeving een beslissing nemen. Voor vragen  kunt u ten alle tijden comtact met ons opnemen. Indien u op basis van uw offerte alsnog zaken wilt wijzigen ontvangt u van ons een nieuwe offerte met daarin de wijziging waarin we eventuele consequenties voor de montage meteen meenemen. Alles onder 1 dak da’s wel zo handig.

wpe25dc9d0.jpg

zaken wilt wijzigen ontvangt u van ons een nieuwe offerte met daarin de wijziging waarin we eventuele consequenties voor de montage meteen meenemen. Alles onder 1 dak da’s wel zo handig.

  6 Montage.

Omdat uw adviseur ook uw monteur is heeft hij met u het hele traject doorlopen en weet dus precies wat u wilt. Daardoor bent u ook verzekert van goede technische adviesen.

Door zijn ervaring en het gebruik van de beste materialen zult u nu en in de toekomst kunnen genieten van uw en “onze” badkamer.

 7 Service en garantie.

Alles onder 1 dak betekend ook dat u voor al uw service en garantie bij ons moet zijn. Daardoor loopt u niet het risico dat uw sanitair leverancier de installateur de schuld geeft en de tegelzetter de stucadoor. Wij doen al deze werkzaamheden zelf en nemen daar ook de verantwoording voor. wp8e1263cc.jpg ording voor. Zodat u niet de speelbal word van onduidelijkheden.

 

wpc94a84e5_0f.jpg